Babysang høsten 2019

Bli med på høstens babysang samlinger! Er du hjemme med et barn mellom 0-12 mnd er du hjertelig velkommen :)

Kurs i babysang

Nå starter våre populære babysangkurs opp igjen.

Denne invitasjonen sendes i posten til alle døpte babyer i Røyken kommune - født etter 01.01.2019.
Kurset er åpen for alle uansett tilhørighet til kirken! :)

DU KAN LASTE NED INVITASJONEN SOM PDF HER!

Kurs høsten 2019 starter i august/september:

Torsdag 29.august - Slemmestad kikre v/Ellen S. Hansen
Tirsdag 10.september- Teglen, Spikkestad kirke-og kultursenter v/Heidi Amundsen
Torsdag 12.september- Åros kirke v/Anne Linn K. Berg

Klokkeslett alle steder er kl. 11-13

Påmeldingsskjema til alle kursene finner du her!

"prøvetime"
Ønsker du å komme en gang for og se hvordan det er? Bare ta kontakt på e-post, så vet vi at du kommer :)

På babysang inviterer vi baby med foresatt til 10 samlinger. Kurset legger vekt på språkstimulering, sosial utvikling, sang, rytme, bevegelse og musikk. Det er også viktig med nettverksbygging. Sangstunden tar ca 30-40 min. Resten av tiden hygger vi oss rundt bordet. Dere tar med egen matpakke, vi stiller med kaffe/te, frukt og kjeks.

Dersom du har spørsmål eller andre henvendelser kan du sende oss en e-post. Adressen står i invitasjonen.

Facebookgrupper
Er du på facebook? Alle kursene har egne facebookgrupper. Her kan du lettere komme i kontakt med kursholder samt de andre som går på kurset. Vi legger også ut info og beskjeder der. Link til gruppene finner du her:

Åros

Teglen Spikkestad